Mera burkmat

20110921-083728.jpg

Dagens burkmat blev en knallgrön juice gjord på grönkål, päron, ingefära och mynta. Burken med guldlock innehåller räksoppa med kokosmjölk, zucchini och hemkokad räkfond. De små burkarna med guldlock innehåller hemgjort solrossmör och hallonsylt som jag ska äta till mellanmål på Elanas valnötskex om jag blir sugen på eftermiddagen. Näring och energi för hela dagen i en liten liten påse!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Kost, Mellanmål, Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s